Land of Kids

Kwalitatief hoogwaardig, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren. Zo zou je de collectie van Land of Kids het beste kunnen omschrijven. In ieder geval alles behalve saai! Voor jouw babykamer kan je kiezen van klassieke, eigenwijze en trendy dessins tot originele kleurencombinaties en luxe details. Wat dacht je bijvoorbeeld de mooie lampen voor de kinderkamer met wafel structuur? Verkrijgbaar in verschillende kleuren als Taupe, Grijs, Blauw, Oude Roze en Geel.
De collectie van Land of Kids wordt met liefde in Nederland gemaakt!  Ontwikkelt voor baby, peuter, kleuter en tiener. De producten zijn allemaal kleurecht en vormvast.

Land of Kids

Land of Kids heeft ook een mooie lijn in kapstokken. Gemaakt van duurzaam metaal. De verschillende design zijn een eyecatcher in de baby- en kinderkamer. Zo zijn er de volgende varianten: Jungle, Voetballende jongens,  Tyro.

Land of Kids is altijd op zoek naar nieuwe items die de kinderkamer bijzonder maken.