Wild & Soft Dierenkoppen

Het Belgische bedrijf Wild & Soft creëert ’s werelds zachtste woonaccessoires.
Zij hebben één missie; Kinderen en volwassenen gelukkig maken. Daarnaast speelt hun liefde voor de natuur een hele grote rol. Het is deze combinatie die hen drijft om het dierenrijk het interieur binnen te halen. Vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen ontwerpen zij de meest geweldige dierenkoppen. Alles uit een Belgisch ontwerp.
Alle dierenkoppen worden met de hand gemaakt en zijn hierdoor allemaal net even een beetje anders. Dat maakt ze origineel en een tikkeltje eigenzinnig. .Met de dierenkoppen van Wild & Soft vrolijk je eenvoudig de kinderkamer op. Daarnaast staan ze garant voor jaren vol met geborgenheid en liefde. Welke is jouw favoriet?

Dierenkoppen van Wild & Soft

Laat de stoere witte tijger een oogje in het zeil houden, zorg dat de prachtige panda de kamer opvrolijkt of laat de sierlijke Unicorn meespelen met de kinderen. Deze zachte, handgemaakte dierenvrienden brengen de kamer tot leven! Met de hand gemaakt dus allemaal uniek.
De dierenkoppen stimuleren de fantasie van je kind en staan dan ook gelijk aan urenlang speelplezier. De koppen van Wild & Soft zijn namelijk niet alleen uitermate geschikt als hele gave Kinderkamer accesoire, maar doen tegelijk dienst als geweldige speelkameraad.