Kippins

Heerlijke vriendjes voor jouw kindje. De Rammelaars en Knuffeldoeken van Kippins. En niet voor niks, want wat is dit een gaaf merk knuffeldoekjes!
Het uit Australië afkomstige merk is geïnspireerd door de natuur, wilde verhalen en fantasie. Logisch dat de materialen bestaan uit milieuvriendelijke en 100% biologische katoen -en inkt.
En hun uiterlijk? Oordeel zelf! Deze geweldige vriendjes zijn gevormd door gewaagde, maar eenvoudige prints. Uitermate geschikt voor coole baby’s!

Kippins Knuffeldoekje

Met een Kippins Vriendje, geef jij je kindje een fantastisch maatje. Deze uit Australië afkomstige knuffeldoek diertjes zijn daar een groot succes en inmiddels ook verkrijgbaar in Nederland. En daar zijn we blij mee, want een Kippins knuffeldoek vriendje geeft jouw coole kindje een veilig en geborgen gevoel. Ze kunnen er heerlijk mee knuffelen en spelen. 
Deze knuffeldoekjes zijn hypoallergeen en heerlijk zacht voor het babyhuidje. Ze zijn speciaal ontworpen om veilig in te knijpen, knuffelen en spelen en staan garant voor jarenlang plezier. de tutdoekjes zijn mens- en milieuvriendelijk en volledig GOTS gecertificeerd. Deze geef je dus met een gerust gevoel aan je baby!
Welke wordt het nieuwe vriendje van jouw kindje?
Natuurlijk zijn ze ook super gaaf om te geven als een kraamcadeautje.