Lapin & Me Lamp

Baby Lapin Lamp, de prachtige nostalgische lampen van Lapin & Me. Een perfecte finishing touch voor babykamer en kinderkamer. Maar ook in menige volwassen ruimtes misstaan deze figuur lampen zeker niet. Ga voor het nachtlampje baby in de vorm van een hertje of kies de gewedige figuurlampen van de Bunny Lapin Lamp. Welke stijl jij ook hebt, een Lapin lamp past erbij. Shop ze nu hier online.

Lampen Lapin&Me

De Lampen van Lapin & Me worden gemaakt in Duitsland uit gegoten plastic, het grootste gedeelte van het productie proces van deze lampen gebeurt nog met de hand. De lapin & Me Lamp is altijd CE gecertificeerd en komt met een 12v transformator en een Europese stekker.  Lapin & Me staat bekend om de prachtige producten, allen hebben een retro achtig karakter waarbij de bunny Lapin lamp wel de meest bekende is. Dit guitige baby’tje komt in veel verschillende kleuren en verspreidt ’s avonds een heerlijk zacht lichtje.