Kraamcadeau nodig? Baby Geboren? Leuk! er is een kindje geboren, het grote genieten van de baby kan beginnen en de kraamcadeaus kunnen worden ontvangen en gegeven.

Het kan natuurlijk ook dat je nog zwanger bent en druk bezig een wensenlijst te maken voor je kraamcadeaus. De Babykamer,  of wellicht ben je net opa of oma geworden en zoek je inspiratie voor hèt kraamcadeau van het jaar. Of je bent secretaresse en het is zoeken naar het zoveelste ‘originele’ kraamcadeau voor één van de werknemers. Je beste vriendin is bevallen, maar wat moet je nou geven? Of juist een vage kennis heeft net het leven geschonken aan een klein kindje en je wilt niet met lege handen aankomen bij het eerste bezoekje aan deze nieuwe wereldburger.

Wie je ook bent, je hebt allemaal één ding gemeen. Je bent op zoek naar een origineel kraamcadeau en dat bracht je hier. Deze site geeft je tips en tricks op het gebied van kraamcadeaus. Wij begeleiden je door de Wondere Wereld van de cadeautjes voor baby’s en de wensen van ouders. Van gave Nachtlampjes tot mooi Houten Speelgoed. Wat is praktisch, mooi of fijn om te geven of te krijgen en wat is dat juist helemaal niet? Wij kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Laat ons je helpen! Laat je via deze site inspireren en informeren en je zal zonder moeite een prachtig cadeau vinden. Veel plezier!

Kraamcadeau.baby? wie zijn wij?

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een geschikt kraamcadeau te vragen of kopen. Vandaar deze site. Zo kan iets dat heel mooi lijkt echt een kat-in-de-zak-aankoop zijn en iets waarvan je in eerste instantie niks verwacht datgene zijn waar je later van zegt; het beste cadeau ooit!

Ook wij zijn regelmatig op kraamvisite geweest en hebben de plank volledig misgeslagen met onze zorgvuldig uitgekozen kraamcadeautje of hebben onze kraamtranen gehuild door de onmogelijke cadeautjes die we net ontvangen hadden van lieve visite. Maar ook het omgekeerde hebben we beleefd. Prachtige, unieke of juist super praktische en onmisbare cadeaus. Al deze ‘kennis’ hebben we gebundeld en willen we dolgraag met jou delen hier op deze website. Wij willen inspireren en informeren op het gebied van geboorte, baby’s en daarbij passende kraamcadeaus. Van Babykamer accessoires tot mooie, kwalitatief hoogwaardige Babyverzorgingsproducten. En ook de eventuele aanwezige grote broers en/of zussen vergeten we daarbij niet. Een baby is voor hun minstens zo ingrijpend als voor de ouders en ook zij verdienen juist in deze periode een mooi kleinigheidje. Iets moois voor op de Kinderkamer of juist een prachtig stuk Speelgoed.

Niks anders is zo mooi en bijzonder als de geboorte van een kindje en juist daar horen unieke, blijvende en mooie cadeautjes bij. Stel als aanstaande ouders met zorg je wensen samen met betrekking tot de kraamcadeaus om het jullie visite makkelijker te maken. Of neem als gever van een kraamcadeau de tijd om op zoek te gaan naar iets moois. Omdat wij weten hoe lastig dit kan zijn, willen we dan ook graag een handje helpen!

Speciaal voor jou gaan wij op zoek naar de beste verkooppunten. Winkels om een heerlijk rond te snuffelen. Of je dit nou in ‘real life’ of heerlijk relaxed vanuit je luie stoel online wilt doen. Wij gaan op zoek naar dat nèt beetje extra. Bijvoorbeeld webshops die de cadeautjes direct mooi voor je inpakken, gave kortingscodes of winkels die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Daarnaast staan ook wij niet stil. Ook de wereld van de kraamcadeaus is constant in beweging en wij volgen nauwgezet de laatste trends op dit gebied. Laat je inspireren!

Kraamcadeau inspiratie mint

Kraamcadeau inspiratie mint

Kraamcadeau inspiratie roze

Kraamcadeau inspiratie roze