Oli & Carol

Oli & Carol is gespecialiseerd in het maken van rubber speelgoed. Het merk is nog vrij nieuw, maar wij zijn nu al fan! Ze komen uit Barcelona en het speelgoed wordt gemaakt uit 100% pure natuurrubber van de Hevea boom. Dit houdt onder meer in dat het speelgoed volledig veilig is om in te bijten, op te kauwen en aan te knabbelen. Dit maakt het rubberen speelgoed van Oli & Carol tot één van de meest geliefde kraamcadeautjes. Succes gegarandeerd namelijk. Maar uiteraard ook heel leuk om voor jezelf te shoppen. Naast hun functie als bijtspeeltje, zijn ze namelijk ook nog eens heel mooi en daardoor ook geschikt als mooie babykamer accessoire. Daarnaast kunnen de speeltjes ook volledig veilig en schoon mee in bad. Ze zijn namelijk gemaakt uit één stuk rubber zonder gaatjes. Dit zorgt ervoor dat er geen water in kan en er dus geen mogelijkheid is dat er vies water in achterblijft of zelfs schimmel in zou kunnen ontstaan. Wel zo veilig en schoon! De speeltjes hebben allemaal een mooi kleurtje van 100% natuurlijke kleurstoffen.

Rubberen Speelgoed van Oli & Carol

Oli & Carol is enkele jaren geleden opgericht door twee zussen welke houden van natuur en design. De designs zijn gebaseerd op de jaren 60/70 en worden van de meest prachtige kleuren voorzien. Meestal zijn dit monochrome, felle kleuren. Ook zie je natuurtinten als creme en zacht roze terug in de verschillende ontwerpen. Al het speelgoed wordt met de hand geschilderd en er wordt gebruik gemaakt van veilige, natuurlijke kleurstoffen.
Alle ontwerpen zijn vrij van PVC, BPA, nitrosomine en ftalaten. Doordat ze allemaal gemaakt zijn uit één stuk en er geen gaatjes inzitten, kunnen ze veilig in het water en kunnen er geen schimmels in ontstaan.
Al het rubberen speelgoed wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea bomen uit Maleisië. Hierdoor zijn alle producten veilig om in te bijten en op te kauwen. Daarnaast is Hevea rubber eco friendly, duurzaam en ook nog eens biologische afbreekbaar. Al met al dus super veilig voor kinderen! Maar bovenal leuk en heerlijk om in te bijten en mee te spelen.