A Little Lovely Company

A Little Lovely Company is ontstaan uit een gedeelde wens van de oprichters: gewone, dagelijkse voorwerpen voor in huis en Kinderkamers omtoveren in unieke items met een persoonlijke en creatieve draai. Ieder product van dit merk staat voor creativiteit, persoonlijke stijl, aangevuld met wat plezier en geluk. Dit idee heeft geleid tot een uniek merk dat betaalbare producten levert met een echte WOW-factor.
De collectie bestaat uit bijvoorbeeld hele leuke nachtlampjes. Neem het wolkje, de ster of de peer. Of wat dacht je van een stoere dino of schattige eenhoorn? Door hun sprekende kleurtjes, passen ze in iedere Babykamer of Kinderkamer. En met hun schattige gezichtjes erop zijn ze onweerstaanbaar. Welk kindjes wil deze nou niet naast zijn bedje?

Slingers, kaarten en kinderposters

Het assortiment van A Little Lovely Company beperkt zich niet tot enkel de nachtlampjes. Deze producten met grote WOW-factor, bevatten bijvoorbeeld ook hele gave slingers. Deze papieren slingers zijn leuk om op te hangen tijdens een feestje, maar kunnen ook heel goed dienen als interieur aankleding van de Kinderkamer of Babykamer.
Maak de styling van het kamertje compleet met mooie bijpassende set kaarten en kinderposters. De kaarten zijn erg leuk en origineel om te versturen, maar met wat masking tape, plak je ze met gemak ook als leuke decoratie aan de muur van de kinderkamer.