Unicorn Kinderkamer Accessoires

De Kinderkamer aankleden met Unicorn accessoires is de droom van veel meisjes. De Eenhoorn; dit zeldzame, edele schepsel steekt met kop en schouders boven alle andere mythische wezens uit. Een unicorn spreekt tot de verbeelding van veel kinderen en ze zijn er dol op. Niet gek dus dat je dit magische dier terugziet in veel accessoires voor de Kinderkamer. Zet bijvoorbeeld een mooi unicorn nachtlampje dicht bij het bedje voor een veilig en vertrouwd gevoel bij het slapen gaan. Bijvoorbeeld de prachtige eenhoorn sneeuwbol van Djeco, een roze, magische schudbol met glitters, eenhoorn en regenboog.

Kinderkamer Accessoires Eenhoorn

Unicorn lampje van Djeco

Dit fantasie prikkelende dier verovert vele kinderharten. Het prachtige paard met één hoorn wordt vaak in één adem genoemd met veiligheid, bescherming en fantasie.  Dit is natuurlijk ideaal voor de Kinderkamer. Je kan de Unicorn Accessoires gebruiken om de Kinderkamer om te toveren in een veilige, magische plek waar je kind zich rustig kan terugtrekken en heerlijk kan dromen. Hang een tot de verbeelding sprekend Unicorn Poster van Mimirella in een posterhanger boven het bedje en combineer deze volledig in stijl met een mooie Eenhoorn Kaart. Deze hang je eenvoudig op met mooi washi tape in kleuren die terugkomen in de kaart. Combineer met zachte pasteltinten op de muur en de meubeltjes voor een mooi sprookjesachtig geheel. Magisch!

 

De leukte unicorn babykamer accessoires en speelgoed vind je bij Dreumesenzo.nl