eeBoo

EeBoo is een Amerikaans merk dat bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige, maar bovenal mooi en educatief speelgoed. Van knutselen tot kleuren. Van puzzels tot spelletjes. Handzaam voor kleine kinderhandjes en prachtig om te zien. Het speelgoed is vernieuwend en verfrissend. Door de prachtige illustraties van bekende en geliefde kinderboeken illustrators is al het speelgoed van een lust voor het oog. Heel mooi om te zien, maar daarnaast ook nog eens heel leerzaam en vernieuwend. Schrijven, rekenen, verhalen vertellen, tekenen en fantasierijk spelen behoren tot de vaardigheden die alle producten aanmoedigen. Daarbij is alles 100% origineel. Veel van de eeBoo spellen zijn gebaseerd op ouderwetse spellen, welke eeBoo opnieuw uitvindt en in een eigentijds jasje steekt.
Eeboo wil de creativiteit en fantasie van kinderen aanmoedigen, maar daarbij ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te creëren en ontspannen te spelen.

From games to crafts, to imaginative play…. an eeBoo gift will make a child’s day!

eeBoo Speelgoed

Een groot deel van de producten zijn bekroond met het bekende Oppenheim Best Toy Awards en vele andere onderscheidingen. Haar kracht ligt daarbij in hun plezier in het ontwerpen van mooi en educatief speelgoed en hun trots op wat ze neerzetten. Daarbij worden kosten nog moeite bespaard. Niet op de materialen die gebruikt worden; niet op de illustraties die secuur worden gebruik op de producten; nog op de tijd die gestoken wordt in ieder project. Dit heeft tot gevolg dat het kinderspeelgoed van eeBoo stuk voor stuk van duurzame kwaliteit is, geweldig om mee te spelen en heel mooi om naar te kijken. Wanneer je op zoek bent naar uniek kinderspeelgoed, dat net even anders is dan anders, dan ben je bij eeBoo aan het juiste adres. Prachtige kleurpotloden, leerzame puzzels en verschillende andere spellen en knutselspullen. Super om zelf te kopen, maar zeker ook een feestje om cadeau te geven.