Op zoek naar een mooi kraamcadeau, of is er binnenkort een kinderverjaardag? Dan is het de moeite waard om het mooie nieuwe speelgoed van Little Dutch eens te bekijken!

Speelgoed van Little Dutch

Het speelgoed van Little Dutch is dit najaar uitgebreid met ontzettend mooie artikelen. Al het speelgoed wordt gemaakt van hout, waardoor het lekker lang mee gaat en tegen een stootje kan. De collectie is gebaseerd op de bestaande collectie babytextiel en babyverzorging waar Little Dutch om bekend staat. Zo komen de sterren terug op bijvoorbeeld het houten treintje en de Blossom Pink voor meisjes op de stapeltoren. Alles in de mooiste pasteltinten, supergaaf toch!? Bij alle artikelen is rekening gehouden met de kleine kinderhandjes, zo hebben de auto’s bijvoorbeeld allen een handige greep.

Voor iedereen die op zoek is naar mooi en degelijk speelgoed en daarvoor niet al te diep in de buidel wil tasten, is Little Dutch Speelgoed een absolute aanrader. De houten speelgoed auto bijvoorbeeld, koop je al voor €5,95!

speelgoedauto hout Little Dutch

Little Dutch wooden pick up truck

Little Dutch Houten Speelgoed voor meisjes

Meisjes zijn dol op gezellig samen kletsen en thee drinken. En met het schattige mint kleurige theeservies van Little Dutch heb je hier het ideale meisjes speelgoed te pakken. Het setje bestaat uit een theepot, twee gezellige kop en schoteltjes, een suikerpotje en een melk kannetje, alles in mint en bedrukt met stipjes en hartjes. Het kinderservies staat dan ook nog op een mooi dienblad, super luxe theedrinken dus. Het Theeservies kost €19,95, en is onder andere te koop bij DreumesenZo.nl

 

Little Dutch theeservies mint

Thee servies mint Little Dutch

Houdt jouw meisje toevallig van blokken en van treinen? Dan is het Blossom Pink treintje echt iets voor haar! Drie losse treinstellen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden, met vrolijk gekleurde blokken erop. Op de blokken staan de cijfers 1 t/m 3, spelend leren tellen dus. Erg leuk houten speelgoed van Little Dutch, waar ze uren mee kan spelen.

houten blokkentrein little dutch

Blokkentrein blossom pink Little Dutch

Little Dutch Speelgoed voor jongens

Jongens zijn stoer. Net als het houten speelgoed voor jongens van Little Dutch. Van houten treinen tot stapelblokken, zelfs een super stoere houten Pick-up truck zit er in het assortiment. Met de pick-up haal je de drie bijgeleverde autootjes op en laadt ze op de truck, op naar de garage! Voor de kleinste jongens is er een mooie vormendoos. Een houten doos in stoer blauw met vier verschillende vormen die weer in de doos gestopt moeten worden door het juiste gat. Vormen leren herkennen met Little Dutch houten speelgoed voor jongens.

pick-up litle dutch

Little Dutch Houten Pick-up truck