Wooly Lamb nachtlampje

Wooly Lamb nachtlampje

Een Origineel kraamcadeau uitzoeken; hoe, wat en waar? Je bent uitgenodigd op kraamvisite en je wilt natuurlijk met een leuk, nuttig en origineel kraamcadeau aankomen. Maar wat geef je als kraamcadeau? Een nachtlampje is vaak een uitstekend cadeau om te geven. Een nachtlampje is in zo veel verschillende uitvoeringen te krijgen, dat er altijd wel een leuke te vinden is. Voor jongens en voor meisjes!

Nachtlampje als origineel kraamcadeau

Een nachtlampje is het ultieme geschikte kraamcadeau, het is super schattig, nuttig, het is er in vele, vele verschillende uitvoeringen en in uiteenlopende prijzen. Een nachtlampje is om te beginnen schattig, het staat leuk in de babykamer en het geeft de baby een veilig gevoel om een lampje te hebben tijdens het slapen. Voor de kersverse ouders is het ook heel handig, nachtlampjes geven een minimaal zacht schijnsel waardoor ze ideaal zijn voor nachtvoedingen, verschonen of wanneer de kleine een speen kwijt is bijvoorbeeld. Daarnaast liggen de prijzen van de meeste nachtlampjes tussen de €9,95-€14,95, heel aantrekkelijk dus. En vaak kun je bij een webshop zelfs nog de cadeautjes mooi laten inpakken. Wel zo handig als dit kant en klaar binnenkomt.

Nachtlampje babykamer

Nachtlampjes in de babykamer zijn onmisbaar, zoals we al zeiden, het staat leuk en is ook nog nuttig. En er zijn zo vreselijk veel mooie nachtlampjes voor de babykamer te vinden. Zo zijn er konijnen nachtlampjes, hertjes, wolkjes, een super schattig lammetje, en volgens de laatste trends een unicorn en dinosaurussen. Ook voor de wat grotere kindjes is een nachtlampje heel erg leuk, mocht de baby een grote broer of zus hebben, ook die maak je heel erg blij met een mooi nachtlampje!

De meeste nachtlampjes branden op batterijen, en hebben een timer waardoor hij automatisch uit gaat na 20-30 minuten, hij brandt dus gezellig als je kleine gaat slapen.