Meiya & Alvin

Meiya & Alvin is een collectie duurzaam en milieuvriendelijk babyspeelgoed. Gemaakt van hoogwaardige rubber en 100% natuurlijk katoen. Meiya and Alvin zijn een vrolijk muisje en een schattig olifantje.  Zij zijn de hoofdpersonen uit het alom bekende verhalenboek “A Day at the Park with Meiya & Alvin”.
Het babyspeelgoed van Meiya en Alvin stimuleert de ontwikkeling van je kindje en zijn ook nog eens geweldig als mooie babykamer accessoire. Alle items kunnen ze goed vastpakken en zijn heerlijk en veilig om de (doorkomende) tandjes in te zetten. Sommige producten zijn enkel gemaakt van natuurlijk rubber. Zoek je iets met een wat hoger knuffelgehalte, kijk dan naar de schattige artikelen die gecombineerd zijn met katoen. Meiya en Alvin zijn stuk voor stuk allemaal babyspeeltjes die leuk zijn om te kopen, maar zeker ook om te krijgen als origineel en uniek kraamcadeau

Babyspeeltjes Meiya & Alvin

De babyspeeltjes van Meiya and Alvin doen een beetje denken aan Sophie de Giraf. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zien er ook nog eens geweldig uit. Verkrijgbaar als bijtspeeltjes en bijtringen. Je baby kan er urenlang op bijten en sabbelen.
In 2015 heeft de collectie van Meiya & Alvin de Dr. Toy’s Award voor “Best Green Product” gewonnen. Deze award hebben zij gewonnen, omdat zij de beste groene productlijn hebben. Zelfs de verpakking is geproduceerd met gerecycled karton en bedrukt met een op soja gebaseerde inkt. De speeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber, duurzaam geoogst uit de boom Hevea en natuurlijke katoen. Alle producten zijn gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaat-vrij, PVC-vrij. Ze zijn met de hand beschilderd met plantaardige niet-giftige kleurstoffen, waardoor het volledig veilig is voor baby’s en peuters om in hun mondje te stoppen. De vulling van de knuffels is gevuld met fiber vulling gemaakt van gerecycled kunststof (PET) flessen.