Little Dutch

Little Dutch brengt een fijne kleurrijke collectie aan kinderkamer accessoires voor de allerkleinsten. Uniek in design en alle accessoires van Little Dutch zijn onderling gemakkelijk te combineren. Zo creëer je met gemak een mooie sterren babykamer met Little Dutch Hanglampen, aankleedkussenhoezen en meer mooie babyspullen. De producten zijn tijdloos in ontwerp, maar toch trendy en met net dat beetje meer extra afgewerkt. Zo zijn veel lieve babykamer accessoires van Little Dutch fijn afgewerkt met kantjes voor meisjes of stoere biezen voor jongens. Ook als je kindje iets ouder wordt kun je gemakkelijk de babykamer aanpassen naar een kinderkamer, zonder direct alles te moeten vervangen. Zo zijn er bijvoorbeeld stoere kinderlampen met vliegtuigen en auto’s. Maar ook kies je gemakkelijk voor een kinderdekbedovertrek dat mooi past bij de babykamer lamp. Zo blijft het thema behouden, maar verandert je babykamer naar kinderkamer. Handig! Van Little Dutch.