Kidzroom

Wie kent ze niet? De geweldige Kinderrugzak van Kidzroom. Deze absoluut fashionable kids tassen zijn een echte must-have, must-get en must-give!
In een heel rap tempo hebben de tassen van Kidzroom de harten veroverd van vele peuters, kleuters, kinderen èn ouders. Dat is ook niet zo gek, want wat zijn ze leuk. Naast dat ze heel leuk zijn, zijn de kinderrugzakken van Kidzroom gemaakt van materiaal dat tegen een stootje kan. Veel aandacht is daarbij besteed aan de afwerking, de details en het materiaal. De ritsen zijn zo gemaakt dat kleine peuter en kleuterhandjes deze al snel zelf open en dicht kunnen doen. De schouderbanden bevatten een lekkere dikke laag foam, waardoor het draagcomfort hoog is. Daarnaast hebben ze zowel een lekker groot binnen -als buitenvak waar je meer dan genoeg in kan stoppen.

Kidzroom kinderrugzak

Wanneer je kindje naar de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of school gaat, is dit een ideaal moment om een gave Kinderrugzak uit te zoeken voor je peuter, kleuter of schoolkind. En bij de rugzakken van Kidzroom is dat met recht een feestje te noemen. Ze zijn kwaliatief hoogwaardig en ook nog eens heel echt fasionable.
Bij het ontwerp van de verschillende stijlen, is er door de designers rekening gehouden met zowel de wensen van de kinderen als die van de ouders. Hierdoor hebben de kids tassen van Kidzroom niet alleen de harten veroverd van de kinderen die ze trots dragen, maar hangen ook de ouders ze trots aan de kapstok.
De rugzakjes hebben een praktisch formaat met een hoofdvak wat voldoende ruimte biedt voor een knuffel of luier voor het kinderdagverblijf of een fruitbreak voor op school.
Met behulp van de rits en een extra drukknoop zijn de voorvakjes makkelijk af te sluiten. De schouderbanden zijn niet alleen lekker zacht en fijn te dragen door het foam, maar ook nog eens in lengte verstelbaar.
Door het materiaal dat is gebruikt, zijn de rugzakken van Kidzroom makkelijk te reinigen met een doekje en wat lauw water. Daarnaast heeft een rugzak van Kidzroom bovenop de tas een stevige lus, zodat deze ook makkelijk in de hand te dragen is.